Co to był za tydzień... (do teraz mi się wydaje, że sufit wibruje), ale remontów nad nami będzie mniej, a dobrych wieści przed nami więcej, także bilans in plus! :)

Po 1: ogłosiliśmy to na wyjeździe integracyjnym, ale z przyjemnością ogłaszamy również tutaj, że dla naszych Wolontariuszek i Wolontariuszy przygotowaliśmy stałą zniżkę -10% (na taką Kenię to ponad tysiąc złotych mniej, a na takie Naddunajskie Stolice to na przykład prawie 250 zł w kieszeni) :)
Bardzo doceniamy Wasze zaangażowanie i jesteśmy szczerze dumni mogąc Was gościć w naszej Fundacji <3 Dziękujemy za dotychczasowe zaufanie i mamy nadzieję, że dozgonna wdzięczność, oraz ten drobny gest w postaci stałej zniżki, dowiedzie słuszności wspólnej pracy na rzecz naszych Seniorów i Młodzieży :)

Po 2: wreszcie, po paru miesiącach kołowania wokół autokarów, po nagraniu kilkunastu audiobooków na hotelowej poczcie głosowej, po setkach wykresów poświęconych na ołtarzu kalkulacji, udało nam się dopisać do folderów cenę Naddunajskich Stolic (30.09-05.10.2025), także zapraszamy do zapoznania się z wyjazdem na naszej stronie internetowej, bądź odwiedzając nasze biuro przy ul. Świętojańskiej 36/2 :)

Miłej sobotniej kawusi :)