Zbliża się majówka, a wraz z majówką pojawiają się zagrożenia! A bo grill może być przecież gorący, a bo trawa na działce może być śliska, a bo leżak może się nagle złożyć z całą swoją wypoczywającą na nim zawartością... :( Dlatego niech głowa odpocznie - ale z głową (:

Gdyby jednak coś się działo (nie tylko podczas majówki), to przygotowaliśmy dzisiaj spis sklepów medycznych, które uczestniczą w naszym Programie Partnerskim:

> W sklepie medycznym Akson w Gdyni (ul. Abrahama 5) otrzymacie rabat -15% na cały asortyment
> W sklepie medycznym REX-EXPRESS w Gdyni (ul. Abrahama 12) otrzymacie rabat -5% na produkty nierefundowane
> W sklepie medycznym SH w Gdyni (ul. Warszawska 38) otrzymacie rabat -3% na skutery elektryczne oraz -7% na pozostały asortyment

Zapewniamy, że w każdym z tych trzech miejsc zastaliśmy profesjonalnych doradców oraz szeroką ofertę sprzętu rehabilitacyjnego, ortopedycznego i środków pomocniczych!

Wszystkie te trzy sklepy medyczne są w Śródmieściu, więc zachęcamy do tego, żebyście sami je odwiedzili i pozwolili sobie pomóc - aby największym zagrożeniem majówki pozostało pamiętanie o nastawieniu budzika do pracy (:

***
> Gwoli przypomnienia, Program Partnerski Fundacji FLY skupia cieszące się naszym zaufaniem oraz godne polecenia firmy w dalszym i bliższym sąsiedztwie Fundacji – które oferują zniżkę na swoje produkty lub usługi naszym Seniorkom i Seniorom, Wolontariuszom oraz Uczniom Klubu Młodzieżowego :)

> Przypominamy, że warunkiem skorzystania ze zniżki na produkty lub usługi naszych Partnerów jest posiadanie ważnej Legitymacji FLY (oraz okazanie jej w danym sklepie czy restauracji). Legitymacja kosztuje 70 zł za pół roku i upoważnia również do zniżek na wyjazdy krajowe oraz zagraniczne organizowane przez Fundację FLY (50 zł zniżki na wyjazdy krajowe oraz 100 zł na wyjazdy zagraniczne).

Kawa w cukierni czy ciasto w kawiarni? Wybór nowej fryzury czy naprawa starego komputera? Kuchnie świata w Polsce czy kuchnia polska na świecie? Z całego serca polecamy naszych Partnerów – odwiedzajcie ich i przekonajcie się sami, co przygotowali właśnie dla Was! :)