W naszym Programie Partnerskim jest dużo propozycji dla 'młodzieży starszej', ale nie zapominamy też o młodzieży-młodzieży! Centrum U7 i Amazonia Gdynia to miejsca, w które Super-Babcie i Super-Dziadkowie mogą zabrać całą swoją rodzinę! :)

Centrum U7 nie trzeba chyba nikomu przedstawiać, bo o naszą rozrywkę dba od 1997 roku! Dwa słowa: kręgle i bilard :) W bowlingowej kuli można zakląć wszystkie troski poprzedniego tygodnia i wyrzucić je z uśmiechem na ustach, prosto w objęcia rozgrzeszających kręgli (: A poza tym, można też pograć w bilard i zjeść coś dobrego! Dostaniecie tu zniżkę aż -40% od poniedziałki i wtorki w godz. 10.00-20.00 oraz w środy, czwartki i piątki w godz. 10.00-15.00.

Amazonia Gdynia to sala zabaw, która mieści się pod tym samym adresem, co Centrum U7. "Amazonia to miejsce kompletne, gdzie zabawa trwa od rana do wieczora; gdzie jest bezpiecznie, niesamowicie wesoło, przyjemnie i smacznie" :) Jest konstrukcja zabawowa, jest strefa dla maluchów, jest bar i możliwość wyprawienia super urodzin! - poza tym opieka wykwalifikowanych animatorów, wszelkie środki bezpieczeństwa i najwyższej jakości konstrukcje - wszystko po to, by mniejsze i większe maluchy czuły się zaopiekowane i świetnie się bawiły! :) W sali zabaw Amazonia dostaniecie zniżkę aż -40% od poniedziałku do czwartku w godz. 10.00-15.00.

> Oba powyższe punkty znajdują się przy ul. Świętojańskiej 133 (blisko Wzgórza Św. Maksymiliana i Urzędu Miasta) <

Reasumując, jeżeli w prezencie od pracujących dzieci otrzymaliście takiego małego brzdąca, który biega tak szybko jak się nudzi (: - albo chcecie wyrwać już trochę starszego wnuczka lub wnuczkę np. na pomaturalne piwo w miejsce bez zbędnych komplikacji, za to z super atmosferą :) - albo chcecie mieć pretekst do wagarów dla siebie (bo kręgle są genialną formą rozrywki i my wiemy, że Wy to wiecie!) - to zapraszamy do skorzystania z oferty naszych Partnerów, odwiedzajcie ich i niech kręgle tańczą jak im rzucicie! :)

***
> Gwoli przypomnienia, Program Partnerski Fundacji FLY skupia cieszące się naszym zaufaniem oraz godne polecenia firmy w dalszym i bliższym sąsiedztwie Fundacji – które oferują zniżkę na swoje produkty lub usługi naszym Seniorkom i Seniorom, Wolontariuszom oraz Uczniom Klubu Młodzieżowego :)

> Przypominamy, że warunkiem skorzystania ze zniżki na produkty lub usługi naszych Partnerów jest posiadanie ważnej Legitymacji FLY (oraz okazanie jej w danym sklepie czy restauracji). Legitymacja kosztuje 70 zł za pół roku i upoważnia również do zniżek na wyjazdy krajowe oraz zagraniczne organizowane przez Fundację FLY (50 zł zniżki na wyjazdy krajowe oraz 100 zł na wyjazdy zagraniczne).

Kawa w cukierni czy ciasto w kawiarni? Wybór nowej fryzury czy naprawa starego komputera? Kuchnie świata w Polsce czy kuchnia polska na świecie? Z całego serca polecamy naszych Partnerów – odwiedzajcie ich i przekonajcie się sami, co przygotowali właśnie dla Was! :)